Koekjesverkoop 2015


Header_logos

Koekjesverkoop 2015

Beste ouders,

Naar jaarlijkse gewoonte kloppen we in deze periode tussen Kerst en Lichtmis weer bij jullie aan met onze traditionele koekjesverkoop.
Net zoals de voorbije jaren bieden we jullie een ruime keuze aan. Naast het Lotus- assortiment (18 stuks in 14 individuele verpakkingen, geleverd in een draagtas)
kunnen jullie ook kiezen voor de bekende dozen van Poppies.

We bieden jullie deze pakketten even gewoontegetrouw aan zeer democratische prijzen aan en hopen dan ook op een grote verkoop. We vertrouwen erop dat jullie er alweer zullen in slagen om een (of meer) pakket(ten) aan de man te brengen.

Daarom bedanken we jullie in ieder geval nu reeds voor jullie medewerking en steun!
In het Kloosterkrantje kunnen jullie lezen waaraan de opbrengsten besteed worden.

De bestellingen worden meegegeven 30 januari onder voorbehoud van levering.

Je kan online je bestelling invoeren via onze site, net zoals voor het eetfestijn, en het verschuldigde bedrag storten op de rekening van de ouderraad BE92 7370 3260 9423.
Bij problemen zijn we steeds bereikbaar op ouderraad.kloosterschool@gmail.com

 

Bestellingen via briefje tegen uiterlijk vrijdag 9 januari !!
Via de site tot uiterlijk 12 januari 20u !!
Bij opmerkingen graag vermelding van de klas en ouder van … . Dit maakt het makkelijker om de bestellingen aan de juiste klas te koppelen.
blanco

AANDACHT !!
Bij het online bestellen van de kalenders zijn er een aantal problemen (ivm. users en paswoorden) met onze website naar boven gekomen.
Om dit te vermijden zijn ALLE gekende users verwijderd, met uitzodnering van de users die reeds via facebook geregistreert waren.

Om het voor iedereen duidelijk te maken hoe, op welke manier en waarom je best registreert op onze website, deze kleine handleiding.
Sorry voor het eventueele ongemak.
Als je toch nog een probleem ondervind, LAAT HET ONS AUB WETEN, via ouderraad.kloosterschool@gmail.com.

Blanko

Blanko

END